Τηλεφωνίκο κέντρο 2312314938 Κινητο 6906449658 sales@k-wedding.gr
ΠΑΚΕΤΑ και ΤΙΜΕΣ

Planning Services

Πλήρης & Μερικός Σχεδιασμός Εκδηλώσεων

Υπηρεσίες Κύριων Εκδηλώσεων

Πλήρης Συντονισμός & Σχεδιασμός Υπηρεσιών

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Τα πακέτα Συντονισμού Γάμου Πλήρους Εξυπηρέτησης είναι για το ζευγάρι που θέλει έναν επαγγελματία γάμου πλήρους απασχόλησης που θα επιβλέπει κάθε πτυχή της ημέρας του γάμου
Πριν το γάμο
Προετοιμασία χρονοδιαγράμματος προγραμματισμού γάμου και δημιουργία λίστας ελέγχου γάμου

Καθορισμός προτεραιοτήτων, ανάπτυξη και παρακολούθηση του προϋπολογισμού

Τελετή + επίσκεψη του χώρου δεξίωσης

Συστάσεις προμηθευτών, διαπραγματεύσεις και κρατήσεις

Αναθεώρηση της σύμβασης

Διαχείριση προμηθευτών

Δημιουργία και εκτέλεση σχεδιαστικού σχήματος

Βοήθεια για παραγγελίες αποθήκευσης ημερομηνιών, προσκλητηρίων γάμου και όλων των έντυπων υλικών

Παρακολούθηση των RSVP των επισκεπτών

Μπομπονιέρες & αξεσουάρ γάμου

Συντονισμός διαμονής, μεταφοράς και φροντίδας παιδιών

Αδεια γάμου

Πληροφορίες εθιμοτυπίας

Γενικές συμβουλές και διαβούλευση

Απεριόριστος χρόνος συναντήσεων και συντονισμού

Συμμετοχή σε συναντήσεις πωλητών

Επιβεβαίωση όλων των στοιχείων με τους κατάλληλους πωλητές πριν από το γάμο

Διευκόλυνση της πρόβας της τελετής

Μερικός Σχεδιασμός Εκδηλώσεων
ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Το Πακέτο Μερικού Σχεδιασμού μας είναι μια ιδανική επιλογή για το ζευγάρι που μπορεί να έχει ήδη ολοκληρώσει τμήματα του προγραμματισμού του και χρειάζεται λιγότερη βοήθεια από ένα Πακέτο Πλήρους Εξυπηρέτησης . Αυτή η προσφορά έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο ζευγάρι να έχει πρακτικό ρόλο στις δραστηριότητες προγραμματισμού του μαζί με την επαγγελματική μας βοήθεια για να το καθοδηγήσουμε στην πορεία.
Το πακέτο Μερικού Σχεδιασμού Γάμου περιλαμβάνει:

Πριν το γάμο
Δημιουργία λίστας ελέγχου προγραμματισμού γάμου

Τρεις διαβουλεύσεις πριν το γάμο

Παροχή τυχόν απαραίτητων συστάσεων πωλητή

Αξιολογήσεις συμβολαίων προμηθευτών

Κατασκευή λεπτομερούς χρονοδιαγράμματος για την ημέρα του γάμου

Διαπραγμάτευση + σύναψη οποιωνδήποτε απαραίτητων μπλοκ δωματίων ξενοδοχείου

Συμμετοχή σε τρεις τελικές συναντήσεις προμηθευτών της επιλογής του ζευγαριού

Επιβεβαίωση όλων των στοιχείων με τους κατάλληλους πωλητές πριν από το γάμο

Διευκόλυνση της πρόβας της τελετής

Ημέρα γάμου
Απεριόριστος χρόνος επιτόπου με τον συντονισμό σας και έναν βοηθό, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου σας χωρίς καμία ανησυχία για τις λεπτομέρειες

Διεύθυνση της τελετής πομπής

Συντονισμός και βοήθεια στο στήσιμο της τελετής και της δεξίωσης

Ρύθμιση αξεσουάρ γάμου όπως βιβλίο επισκεπτών, κάρτες θέσεων, μπομπονιέρες κ.λπ.

Συντονισμός καρφιτσώματος των μπουτονιέρων και διασφάλιση λήψης λουλουδιών από τους VIP

Λειτουργεί ως σημείο επαφής για όλους τους πωλητές

Βοήθεια στο γαμήλιο πάρτι και στους καλεσμένους όπως απαιτείται

Διανομή τελικής πληρωμής και φιλοδωρήματος στους πωλητές

Παροχή κιτ έκτακτης ανάγκης

Αντιμετώπιση τυχόν απρόβλεπτου λόξυγκα

 

Day & Month-Of Coordination

Cheap Day of Coordinator

Αναζητάτε έναν συντονιστή Day-Of Wedding για να βεβαιωθείτε ότι η ημέρα του γάμου σας θα κυλήσει ομαλά; Λοιπόν, αν η προσιτή τιμή είναι μία από τις λεπτομέρειες που προσπαθείτε, τότε μην ψάχνετε άλλο
Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες συντονισμού Day of Wedding σε τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
Μερικές φορές οι χώροι «απαιτούν» να προσλάβετε έναν συντονιστή γάμου για την ιδιαίτερη ημέρα σας και, στη συνέχεια, να ορίσετε ότι χρειάζεστε έναν Συντονιστή Month-Of ή Day
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Day-Of Coordinator και του Month-Of Coordinator;

Η κύρια διαφορά μεταξύ των Υπηρεσιών Day-Of και Month- Of Coordination είναι ο όγκος του συντονισμού πριν από την εκδήλωση (προγραμματισμός*) και η επικοινωνία που έχετε με τον συντονιστή πριν από το γάμο. Είναι επίσης το επίπεδο λεπτομέρειας που συζητείται για τον γάμο σας πριν από τη μεγάλη Ημέρα! Όταν αγοράζετε το Month- Of Service, μπορείτε να περιμένετε να συναντηθείτε με τον συντονιστή περισσότερες από μία φορές και θα μπορείτε να συζητήσετε λεπτομερώς για το χρονοδιάγραμμα και την κάτοψή σας. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι ο μήνας του συντονιστή θα δώσει προσοχή στα μικρά πράγματα, επειδή θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο σας από την ημέρα του συντονιστή.

Σχεδιασμός* -χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο πολύ προσεκτικά όταν συζητάμε για γάμους. Συνήθως, αναφερόμαστε στον προγραμματισμό ως τη διαδικασία σχεδιασμού, απόκτησης πωλητών, εύρεσης χώρου και μετατροπής ενός οράματος γάμου σε πραγματικότητα. Δεν χρησιμοποιούμε πραγματικά τη λέξη “προγραμματισμός” όταν συζητάμε για το συντονισμό, επειδή είναι μια εντελώς διαφορετική υπηρεσία, ωστόσο, ο συντονισμός πριν από την εκδήλωση είναι ένας όρος WEME, επομένως για τον μέσο άνθρωπο σημαίνει απλώς να σχεδιάζετε οτιδήποτε πριν από το γάμο.

Η Ημέρα Συντονισμού μας επιτρέπει να σας δημιουργήσουμε γρήγορα ένα χρονοδιάγραμμα για την ημέρα του γάμου και να εξετάσουμε τις γενικές λεπτομέρειες του γάμου πριν από τη μεγάλη ημέρα σας. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια συνολική ιδέα για τις προσδοκίες της ημέρας του γάμου σας και στη συνέχεια να τις εφαρμόσουμε όσο καλύτερα μπορούμε στην ειδική εκδήλωση σας. Κατανοήστε ότι ενώ κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η ημέρα του γάμου σας θα προχωρήσει σύμφωνα με το σχέδιο, με την Ημέρα Συντονισμού, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσουμε κάτι επειδή δεν υπάρχει πραγματικά αρκετός χρόνος για να συζητήσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Day-Of Coordination είναι κακή επιλογή. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που θα σας προσφέρει ακόμα λίγη ηρεμία την ημέρα του γάμου σας, επειδή ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος εκεί για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να αναλάβει τις ευθύνες που δεν θα έπρεπε. Οι Συντονιστές Ημέρας φροντίζουν επίσης ότι ο γάμος ρέει με ευκολία και τηρεί το χρονοδιάγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα ξέρουν πού να πάνε και τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η πρόσληψη ενός Day- Of Coordinator είναι ειλικρινά το ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα συνιστούσαμε σε κάθε νύφη και γαμπρό, γιατί είναι πραγματικά ανακούφιση να γνωρίζεις ότι η ημέρα του γάμου σου είναι στα χέρια κάποιου άλλου, ώστε να μπορείς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή χωρίς να ανησυχείς. Είμαστε εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που ξέρουν πώς να καθοδηγούν, να οργανώνουν και να λύνουν προβλήματα, αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Το Month of Coordination είναι περισσότερο μια υπηρεσία προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια που σας παρέχει πολλές περισσότερες ώρες facetime με τον συντονιστή σας. Εξακολουθούμε να δημιουργούμε το χρονοδιάγραμμά σας, αλλά σας βοηθάμε επίσης με την κάτοψη και τη διάταξη της ρεσεψιόν και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που διαφορετικά δεν θα ξέρατε πώς να απαντήσετε. Για παράδειγμα, ο DJ σας ανησυχεί ότι μπορεί να μην υπάρχουν αρκετές πρίζες για τον ηχητικό εξοπλισμό του και τον φωτισμό που του παραγγείλατε επίσης. Κανένα πρόβλημα! Αφήστε σε εμάς να απευθυνθούμε στον χώρο και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς και τον DJ.

Τα πακέτα συντονισμού Day-Of και Month-Of με Γάμους & Εκδηλώσεις Made Easy παρέχονται με παρακολούθηση από τον προμηθευτή 2 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία του γάμου σας. Αυτή η υπηρεσία είναι τόσο ωραία γιατί αφαιρεί έναν λιγότερο στρεσογόνο παράγοντα στο πιάτο σας και αφήνει τα τελικά χαλαρά σε εμάς. Οι εβδομάδες πριν από τον γάμο σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένες από άγχος και είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι έτσι θα παραμείνουν.

Standard Day- Of Coordination Services- Gold Pack

I Also Help Couples With

Creating a budget

Choosing a style

Booking a venue

Caterers and Desserts

Photography

Guests & Invitations

Gift Registry

Day Of Coordination

 Rehearsal Dinner

Venue Decor

Transportation

Videography

service Packages

Peace of Mind

 

Creating a budget

Picking & Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

Ζητηστε Προσφορα

Φόρμα Ενδιαφέροντος

11 + 10 =

Every Step of the Way

 

Creating a budget

Picking Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

Meet Photographers

Send Save the Dates & Invites

Communicate with your Guests

Day off Coordination

Reception Decor

Transportation

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

All the Way down the Isle

 

Creating a budget

Picking & Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

Meet Photographers

Send Save the Dates & Invite

Communicate with your Guests

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

I DO!

Happy Clients

“Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuada. Sed porttitor lectus nibh non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.”

“Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Quisque velit nisi, pretium ut.”

“Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Quisque velit nisi, pretium ut.”

“Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuada. Sed porttitor lectus nibh non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.”

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day!

Καλεσε μας.